Úvodníky

Úvodník - 3. 9. 2010


Prázdniny utekly jako voda a je tady zase méně příjemné období. Ať už tím, že leckomu začala nebo začne škola, nebo tím, že počasí nám ukazuje dost nevlídnou tvář. Snad se ale ještě udělá hezky, babí léto a začátek podzimu je jedno z nejhezčích období v roce – ostatně ne náhodou rozdělují Eldar náš podzim do dvou různých ročních období, yávië a quellë. Každopádně ale letošní léto stálo za to, aspoň já mám rozhodně na co vzpomínat. Festival ve Varech, skvělý tábor, odpočinek na chatě s kamarádama a výlet na Slovensko do hor (Roháče jsou neskutečně krásné a počasí jsme měli vynikající. Prostě nádhera) a to nepočítám různé menší výlety. Doufám, že jste si to taky užili.
Pokud jde o Angrenost, nebudu vám nic nalhávat, prostě na něj nějak záhadně během prázdnin vůbec nebyl čas. Abych to aspoň trochu vynahradil, vrhnul jsem se teď trochu na encyklopedii a doplnil pár textů, jak můžete vidět v Novinkách. Ale samozřejmě spoléhám na to, že mě v tom nenecháte a taky něčím přispějete - namětů je spousta a výběr potřebných záznamů můžete vidět tady.
Další novinka je trošku netypická. Není to vlastně nic přímo na Angrenostu, ale spíš o Angrenostu. Vyhověl jsem totiž námětu jednoho návštěvníka a vytvořil jsem pro náš web stránku na Facebeeku. Může vám to připadat jako zbytečnost, ale třeba se to ukáže jako praktický doplněk webu. Pokud tedy máte účet na Facebeeku, můžete si stránku přidat do oblíbených a například ji doporučit přátelům a podobně. Třeba se tak o Angrenostu dozví i někdo, kdo by se sem jinak nedostal.

Zveřejněno: 3. září 2010
zpět