Úvodníky

Úvodník - 10. 7. 2009


Tak jsou zase prázdniny. Pro Angrenost a asi většinu internetových stránek to bývá doba nejmenší aktivity, jak se můžete přesvědčit ve statistikách příspěvků v diskusním fóru. To je samozřejmě v pořádku, protože o prázdninách by se nemělo sedět u počítače, ale spíš vyrazit někam do přírody, a většina lidí to taky dělá. Týká se to i mě samotného, a tento rok obzvlášť, protože zítra vyrážím na dva týdny na tábor a poté vzápětí jedu zase skoro na dva týdny do Černé Hory, takže asi měsíc se k internetu téměř nedostanu. To ale samozřejmě neznamená, že by Angrenost měl zůstat mrtvý a osiřelý. Proto tu ostatně máme diskusní fórum a možnost editace encyklopedie, aby se mohli na obsahu podílet všichni, kdo o to stojí. Takže klidně můžete vést zapálené diskuse, případně dál doplnit encyklopedii, i když tady zrovna nebudu.
Za poslední měsíce se mi zase povedlo přidat několik nových obrázků. Doufám, že se vám líbí. Konkrétně přibyl Brethil, poslední z obrázků, které jsem dělal jako vánoční dárek (už je to zase víc než rok – to to letí...), Minhiriath a Enedwaith, které spolu tvoří tak trochu dvojici, podobně jako spolu souvisejí kraje na nich zpodobněné, a naposledy pak Taur-en-Faroth. Doufám, že během následujícího měsíce, přestože nebudu u počítače, budu mít čas se aspoň trochu věnovat tvorbě, takže snad bude galerie ilustrací dál obohacena. Abyste se měli na co těšit, už nějakou dobu mám rozpracovaný obrázek Esgarothu, snad se mi ho časem podaří úspěšně dokončit.
Z rekapitulace novinek na Angrenostu zmíním snad už jenom článek o entkách, který vzniknul díky zajímavé diskusi ve zdejším diskusnm fóru, a článek o trpasličím kalendáři, který obohatil sekci kalendářů tady na webu, ačkoli o trpasličím kalendáři se toho bohužel ví nesrovnatelně méně než o ostatních.
Jak můžete vidět, často vznikne poměrně zajímavý článek díky podnětu někoho z vás v diskusním fóru, takže pokud vás něco zajímá nebo máte nějaký nápad, tak neváhejte a podělte se o svou myšlenku.
Zatím se s vámi loučím a přeju vám, abyste si co nejkrásněji užili prázdniny.icon_smile.gif

Zveřejněno: 10. červenec 2009
zpět