Úvodníky

Úvodník - 27. 6. 2004


Tak už máme za sebou první měsíc provozu nové verze Angrenostu. Po překonání malých počátečních problémů přešel zkušební provoz plynule v normální; od té doby se naštěstí neobjevily žádné větší problémy, vypadá to, že všechno funguje, takže se snad nesplnily některé moje obavy, že třeba u diskusního fóra a přihlašování užitelů by mohly být určité potíže; a snad to tak vydrží.
Co je ale hlavní, za tu dobu, co je web spuštěný, sem přišlo dost lidí, kteří často Angrenost pochválili, což mě vždy potěšilo, nebo měli návrhy na zlepšení, které mě potěšily taky, protože jsem se tak dozvěděl spoustu věcí, které mi pomohly k tomu, abych mohl Angrenost zase o něco vylepšit.
Těch lidí, kteří sem přišli, nebylo zatím nějak zvlášť moc, ale to je celkem pochopitelné, protože nic nejde samo a většinou nějakou dobu trvá, než se o nějaké internetové stránce lidé dozvědí, pokud nemá kvalitní propagaci, která samozřejmě něco stojí. Ale i tak, snažím se tomu pomáhat jak to jde; pokud se vám Angrenost líbí, tak by mě moc potěšilo, kdybyste umístili odkaz na svoje webové stránky, nebo aspoň uprozornili své známé, protože samozřejmě čím víc lidí sem zavítá, tím lépe.
Pokud máte jakýkoliv komentř, připomínku nebo otázku, tak samozřejmě neváhejte a napište to do příslušného tématu diskusního fóra po nevalném začátku se zdá, že se diskuse opravdu rozbíhá, takže se můžete klidně přidat. A když už budete něco psát do diskuse, tak vám doporučuju se zaregistrovat, má to svoje výhody.
V poslední době průběžně pracuju na rozšiřování encyklopedie a přidávám tam další místa, chystám taky novou sekci mapy a kromě toho chystám i něco dalšího, takže pokud bude te Angrenost často navštěvovat, za odměnu se můžete těšit na zajímavé věci. icon_wink.gif



Zveřejněno: 27. červen 2004
zpět