Úvodníky

Úvodník - 23. 12. 2007


Tak nám ten čas letí a Vánoce jsou za dveřmi. Doufám, že už máte nakoupené všechny dárky a zvládnutou většinu předvánočních příprav, a můžete si tak v klidu užívat sváteční čas. Já jsem se v posledních týdnech také důkladně věnoval předvánočním přípravám a některým školním povinnostem, což se pochopitelně odrazilo na tom, že na Angrenostu nepřibylo téměř nic nového (snad jen pár míst v encyklopedii).
Ale i přesto jsem v rámci příprav dárků pracoval určitým způsobem i ve prospěch Angrenostu. Ptáte se, jak to? To je tak: Občas když nevím, jaký dárek bych měl svým blízkým koupit, tak jim nakreslím obrázek. A někdy si pro ten obrázek zvolím nějaké téma ze Středozemě (jako byl ostatně už případ Lindonu, který jsem kreslil jako dárek pro dědu před dvěma lety). Podobně tomu bylo i letos, takže po Vánocích se můžete těšit na několik nových ilustrací. Pro začátek prozradím, že se jedná ještě o jeden námět z Kraje a potom pár dalších obrázků, dělaných různými technikami. Doufám, že se vám budou líbit. icon_smile.gif

Přeji vám příjemné prožití vánočních svátků, hodně dárků pod stromečkem, dobré cukroví i štědrovečerní večeři a hlavně příjemnou atmosféru. A nezapomeňte se občas taky podívat na Angrenost.

Zveřejněno: 23. prosinec 2007
zpět