Úvodníky

Úvodník - 9. 5. 2006


Tak už máme květen. Jaro je už tady a na Angrenostu pořád strašil úvodník z února, no hrůza. I když zima taky vydržela dlouho a trvalo to, než se konečně trochu oteplilo, ale teď to už nějakou dobu vypadá, že jaro je opravdu tady, sníh už snad padat nebude a léto se blíží.
Tak se podívejme na to, co je nového na Angrenostu. No popravdě... moc toho není, protože jsem se věnoval různým jiným věcem. Ale i tak jsem si trochu času našel na pár vylepšení tady. Pokračoval jsem v doplňování encyklopedie, kde tak přibylo zase pár míst, hlavně z Beleriandu. Kromě toho jsem taky nakreslil i nové obrázky, na které se mžete podívat v galerii ilustrací.
Další drobnost se týká diskusního fóra a jde o přidání několika nových smajlíků. Doufám, že se vám budou hodit.icon_smile.gif
A nakonec jsem ještě přidal jednu novou anketu, ve které můžete svobodně vyjádřit svůj názor na to, jestli balrogové měli nebo neměli křídla.
Někteří mi před časem připomínali, že bych měl taky udělat dynamickou mapu Beleriandu, podobnou jako je Dynamická mapa Gondoru. K tomu jsem se bohužel zatím nedostal, ale myslím na to a určitě se pokusím na tom zapracovat, až budu mít časicon_wink.gif.

Zveřejněno: 9. květen 2006
zpět