Úvodníky

Úvodník - 25. 10. 2005


Vítejte na ANGRENOST.CZ.
Zní to pěkně, že?icon_wink.gif Takže konečně jsem se rozhodl obsadit s Angrenostem tuhle hezkou doménu, která se přímo nabízela. No uznejte, že ta adresa hned vypadá líp.icon_wink.gif Sice to není úplně zadarmo, ale co dneska je? Takže jestli máte na svých webech nějaké bannery nebo jiné odkazy na starou adresu angrenost.hyperlink.cz, tak je příležitostně přepište na novou, a pokud tam náhodou ještě žádné nemáte, tak je tam co nejdřív dejte. Stará adresa samozřejmě funguje dál, ale ta správná adresa je od teď www.angrenost.cz.
Kromě příjemných věcí, mezi které určitě zprovoznění nové adresy patří, se bohužel v posledních týdnech projevovala na Angrenostu i jistá nepříjemná záležitost; Angrenost byl pěkných pár dní nedostupný. Důvodem tohoto stavu bylo víc věcí, respektiva jejich souhra (podle přísloví, že problémy jsou celkem zbabělé a proto nikdy nechodí samy). Jednak to byl problém související s registrací nové domény, kdy dočasně přestala fungovat ta stará, a byl problém s přesměrováním. Když se toto už skoro vyřešilo, tak se náhle ukázalo, že firma Hyperlink, na jejímž serveru mám tyto stránky umístěné, změnila majitele, což se opět projevilo několikadenní nefunkčností některých webů. Škoda, že na možné problémy neupozornili s předstihem, abych mohl varovat návštěvníky Angrenostu. Na druhou stranu ale musím ocenit jejich profesionální přístup a snahu o rychlé napravení problémů, na které jsem je upozornil.
Ovšem aby toho nebylo málo, tak kromě problémů s webhostingem se objevily ještě problémy s mým počítačem. V tu dobu, kdy zrovna Angrenost náhodou nějakou dobu fungoval, jsem zjistil, že můj počítač je tak trochu zavirovaný a měl jsem dost starostí s ním, takže jsem se webu nemohl věnovat.
No nic; doufám, že to by na nějakou dobu stačilo a teď zase bude všechno nějakou dobu přiměřeně fungovat.icon_smile.gif Takže zpátky k Angrenostu:
Nová adresa je samozřejmě ta nejdůležitější změna, aspoň navenek. "Uvnitř", přímo na Angrenostu, toho zase tak moc nového nepřibylo, kvůli problémům popsaným výše, ale za zmínku stojí aspoň další příspěvek ke quenijské gramatice - článek o přídavných jménech.


Zveřejněno: 25. říjen 2005
zpět